Pungi PA/PE
COMPOZIȚIE | DESTINAȚIE | OPȚIUNI | APLICAȚII |
---|---|---|---|
PA/PE |
|
|
|
PA/EVOH/PE | |||
PA/PA/PE |
Pungi PA/PE standard
Sunt folosite la ambalarea in vacuum pentru produse alimentare perisabile care necesita o durată de viata îndelungată. Se utilizeaza in general pe masini de vacuum industriale cu camera sau pe cele de uz casnic destinate acestui scop. Se produc in general transparente, in diverse grosimi functie de aplicatie.
Producem pungi PA/PE cu grosimi cuprinse între 50 mi pana la 200 mi, iar gama de dimensiuni este cuprinsă între 65mm x 125 mm pana la 900mm x 1300mm, fiind astfel flexibili la toate cererile clienților noștri.
Pungi PA/PE fierbere - pasteurizare
Structura acestor pungi PA/PE este special conceputa pentru a rezista la pasteurizarea ( temperaturi de procesare pana la 120 C) sau fierberea ulterioara a produselor ambalate in vacuum.
Aplicatiile de acest gen sunt din ce in ce mai raspandita in domeniul horeca pentru mâncăruri gătite sau alimentele procesate termic, fiind tot mai des folosita datorita cresterii semnificative a valabilitatii produselor.
Pungi PA/PE speciale
Sunt acele pungi in diverse culori, special destinate anumitor aplicatii si produse. Cele mai utilizate sunt cele in culoarea albastra destinate maturarii branzeturilor ( ex. cedar ) sau ambalarii in vederea procesarii ulterioare a unor produse secundare din lapte ( ex. unt, cas baschiu ). Pungile albastre se mai folosesc si la ambalarea produselor ce contin uleiuri esentiale sensibile la UV.
Tot in aceasta gama se inscriu si pungile PA/PE in culoarea alba folosite intens la ambalarea unor branzeturi ca telemeaua, mozarela, etc.
Producem deasemenea pungi PA/PE cu grosimi mari, transparente sau albastre, folosite cu precadere la ambalarea produselor cu risc de perforare la transport si manipulare ( seminte, nuci, alune, etc. )
COMPOZIȚIE | DESTINAȚIE | OPȚIUNI | APLICAȚII |
---|---|---|---|
PA/PE |
|
|
|
PA/EVOH/PE | |||
PA/PA/PE |