COMPOZIȚIE | DESTINAȚIE | OPȚIUNI | APLICAȚII |
---|---|---|---|
PET/PE |
|
La cerere aceste filme se pot livra cu optiunile de EASY-PEEL sau AF Optional, unele filme se pot livra cu proprietatea Reclosable pe PET sau PE
|
|
PET/EVOH/PE | |||
OPP/ EVOH/PE | |||
OPP/MET/PE | |||
PA-PE-PA-PE |
COMPOZIȚIE | DESTINAȚIE | OPȚIUNI | APLICAȚII |
---|---|---|---|
PA-PE-PA-PE |
|
La cerere aceste filme se livreaza cu proprietati PEEL Gama standard de culori este transparent, alb sau negru |
|
PA-EVOH-PA-PE | |||
APET | |||
APET/PE | |||
APET/EVOH/PE |
Ambalarea produselor alimentare in vid pe masinile de termoforming necesita utilizarea unor filme cu proprietati generale de bariera la gaze si vapori de apa, dar mai ales cu masinabilitate si formabilitate sporite.
De aceea, filmele noastre sunt special create ca sa asigure protectia produselor ambalate in acest mod pe perioade lungi de timp, adaugand in plus si o buna prezentare a acestora atat prin transparenta lor cat si prin efectul special de secondary seal, acestea impiedicand migratia lichidelor in interiorul pachetului.
Ambalarea in MAP este folosita in industria alimentara la o scara din ce in ce mai larga prin prisma diversificarii gamei de produse cerute de consumatori dar si urmare a cresterii segmentului de produse din gama ready meal.
Deasemenea, datorita necesitatii imbunatatirii termenelor de valabilitate ale produselor proaspete procesate prin cresterea procentului de distributie prin marii retailari, acest mod de ambalare a castigat mult in ultimul timp largindu-se la aproape toate produsele ce necesita ambalarea vrac pentru transport si depozitare.
Folosirea atmosferei modificate permite produselor alimentare neprocesate sau procesate minim să mențină atractivitatea vizuală, texturală și nutrițională, folosindu-se cu precadere la ambalarea carnii proaspete de porc, vita, pui si chiar peste sau a semipreparatelor din aceste sortimente de carne.
Mai gasim acest tip de ambalare la anumite branzeturi speciale, salamuri crud-uscate, toate produsele feliate, etc.